AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz turu yapmak

Kahve falında boğaz turu yapmak

Kahve falında boğaz turu yapmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, dualarına karşılık alacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz turu yapmak gördüyseniz:

  • Bazı endişeli kişiler size, emin olmadığınız planlara dahil olma veya bazı imzalar atma konusunda baskı uyguluyor olabilirler.

Kahve falında boğaz turu yapmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dünya turu yapmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında tekne turu yapmak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yat turu yapmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turk kahvesi yapmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, dertlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tursu almak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tur suresini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekne turuna çıkmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir