AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek istediği makama geleceğine, çok dikkat çekeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük bir yenilgi alacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelebilir, birlikte program yapabilirsiniz.

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak hayırlı işlere girileceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında silahlan vurulmak yetki ve söz sahibi olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulduğunu duymak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir