AnaSayfa / Genel / Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak rahat yüzü göreceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, mülkiyetinin de artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında silah tarafından vurulmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sorunlarının yakında biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir