AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek refah düzeyinin artacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, fırsatların heba edileceğine, zarar göreceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, dini inançların güçleneceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında kendini silahla vurulduğunu görmek başarıya ve zafere doymayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla alnından vurulmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir