AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, arkasından gıybet edeceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları göremiyorsunuz.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaklaşan güzel günlere alamet etmektedir.

Kahve falında vurulmak yaralanmak insanlardan uzaklaşacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine inanılır.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kolundan silahla vurulmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında oyuncak silahla vurulmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurusıkı silahla vurulmak rahat bir döneme gireceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir