AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak son model arabaya sahip olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine inanılır.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak günaha gireceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir