AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulduğunu duymak

Kahve falında silahla vurulduğunu duymak

Kahve falında silahla vurulduğunu duymak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında silahla vurulduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları olan kişiler ilginizi çekebilir.

Kahve falında silahla vurulduğunu duymak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla gözünden vurulmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine yorulur.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kendini silahla vurulduğunu görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başından silahla vurulduğunu görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir