AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlan vurulmak

Kahve falında silahlan vurulmak

Kahve falında silahlan vurulmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, dinini yaşayacağına, ömür boyu devam edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlan vurulmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yolunuzda durmasına izin verirseniz bazı bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında silahla ayağından vurulmak rahat edeceğine, ferahlayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında omzundan silahla vurulmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahtan vurulmak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında silah la vurulmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, mutluluk ve saadete tabir olunur.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla kalbinden vurulmak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında ateşli silahla vurulmak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir