AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeye mum yakmak

Kahve falında türbeye mum yakmak

Kahve falında türbeye mum yakmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında türbeye mum yakmak gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Kahve falında türbeye mum yakmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında türbede mum yakmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında türbede mum görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda mum yakmak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında pasta mumu yakmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Kahve falında camide mum yakmak kısa sürecek bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilisede mum yakmak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında çakmakla mum yakmak kötü giden işlerin düzeleceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir