AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta mumu yakmak

Kahve falında pasta mumu yakmak

Kahve falında pasta mumu yakmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, zorlukların bir anda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta mumu yakmak gördüyseniz:

  • Dramatik tepkiler vermekten kaçının.

Kahve falında pasta mumu yakmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek işini en iyi şekilde yapacağına, hayatın fal sahibine güleceğine delalet eder.

Kahve falında pasta üstünde mum görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pasta mumu üflemek hayırlı ve güzel haberler alacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta ve mum görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işarettir.

Kahve falında pasta mumu görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine işarettir.

Kahve falında pastaya mum dikmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir