AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda mum yakmak

Kahve falında mezarda mum yakmak

Kahve falında mezarda mum yakmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Kahve falında mezarda mum yakmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Kahve falında mezarda mum yakmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak çok hayır duası alacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında mum yakmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında kibritle mum yakmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında çakmakla mum yakmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mum yakmak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hayallerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında türbede mum yakmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede mum yakmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir