AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede mum yakmak

Kahve falında kilisede mum yakmak

Kahve falında kilisede mum yakmak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kilisede mum yakmak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Kahve falında kilisede mum yakmak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kilisede mum dikmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kilise mumu görmek parasına da para ekleyeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında mumlar yakmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalet eder.

Kahve falında çakmakla mum yakmak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mum yakmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında türbeye mum yakmak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda mum yakmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir