AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede çeşme görmek

Kahve falında türbede çeşme görmek

Kahve falında türbede çeşme görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında türbede çeşme gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında türbede çeşme görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmede abdest almak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşme kurnası görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Kahve falında altın çeşme görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeye hortum takmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir