AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının organını görmek

Kahve falında babasının organını görmek

Kahve falında babasının organını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalettir.

Kahve falında babasının organını gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında baba organı görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, sözünde duracağına rivayet eder.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında babanın organını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına inanılır.

Kahve falında babasının organını görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp organ görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin organını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında erkeklik organının uzadığını görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında iç organlarının döküldüğünü görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir