AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp organ görmek

Kahve falında kalp organ görmek

Kahve falında kalp organ görmek eline para geçeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp organ gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Kahve falında kalp organ görmek kısmetinin kapanacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalet eder.

Kahve falında kalp organı görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulur.

Kahve falında kalp organını görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avucunda kalp görmek hayata küseceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında kalpli saat görmek parasız günler geçireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp ameliyatı olacağını görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında kalpten ölmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir