AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin organını görmek

Kahve falında bir erkeğin organını görmek

Kahve falında bir erkeğin organını görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, büyük başarılar elde edeceğine, istediği gibi hareket edeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin organını gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Kahve falında kocanın erkeklik organını görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organının kalktığını görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızda erkek organı görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının erkeklik organını görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek organı görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir