AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç organlarının döküldüğünü görmek

Kahve falında iç organlarının döküldüğünü görmek

Kahve falında iç organlarının döküldüğünü görmek kısmetin ve talihin açılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında iç organlarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında hayvan iç organı görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalet eder.

Kahve falında hayvanların iç organlarını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında insan iç organları görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin iç organlarını görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç organlarının dışarı çıktığını görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün iç organlarını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, heveslerinin de azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin iç organlarını görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında insan iç organı görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir