AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba organı görmek

Kahve falında baba organı görmek

Kahve falında baba organı görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baba organı gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Kahve falında babasının organını görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında babanın organını görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalettir.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine alamet eder.

Kahve falında baba organı görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi organlarını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinde erkek organı görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında üreme organında kıl görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek organı okşamak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir