AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın organını görmek

Kahve falında babanın organını görmek

Kahve falında babanın organını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın organını gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında babasının organını görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında baba organı görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında babanın organını görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek daha fazla para kazanacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin organını tutmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi organı görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğin organını görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cinsiyet organı görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir