AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül perde katlamak

Kahve falında tül perde katlamak

Kahve falında tül perde katlamak yakın çevresine fikir danışacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde katlamak gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında tül perde katlamak hayırlı terfiler alınacağına, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında turuncu tül perde görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, rahatın yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tül ve perde görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tül perde görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tül perde görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında perde tül görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yıkanmış tül perde görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kendisini korumaya alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir