AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tül perde görmek

Kahve falında kirli tül perde görmek

Kahve falında kirli tül perde görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, hastalıkların biteceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli tül perde gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kirli tül perde görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tül perde yıkamak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tül perde yakmak malın bereketinin artmasına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında tül perde ütülemek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tül perde görmek hasta olanın da iyileşeceğine, günbegün kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perde almak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında renkli tül perde görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında tül perde değiştirmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir