AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde tül görmek

Kahve falında perde tül görmek

Kahve falında perde tül görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına yorulur.

Kahve falında perde tül gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılmanız ya da yapacağınız yolculuklar esnasında yeni şeyler keşfedebilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tül perde görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tül perde astığını görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında cama tül perde takmak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil tül perde görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni tül perde görmek dualarına karşılık alacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık tül perde görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tül perde değiştirmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir