AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış tül perde görmek

Kahve falında yıkanmış tül perde görmek

Kahve falında yıkanmış tül perde görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, işlerin sarpa saracağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bunun için sabırsızlanacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış tül perde gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Kahve falında perde tül görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tül beyaz perde görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni tül perde görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında yırtık tül perde görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında tül perde dikmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında renkli tül perde görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tül perde görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış tül perde görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir