AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül ve perde görmek

Kahve falında tül ve perde görmek

Kahve falında tül ve perde görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iyilik ve hayır bulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tül ve perde gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Kahve falında tül beyaz perde görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, elindeki işi rayına oturtacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tül perde takmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında pembe tül perde görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tül perde ütülemek endişe ettiği işlerin son bulacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tül perde yakmak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tül perde takmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında perde tül görmek endişeli durumların son bulacağına, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında tül perde aldığını görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir