AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu tül perde görmek

Kahve falında turuncu tül perde görmek

Kahve falında turuncu tül perde görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına işarettir.

Kahve falında turuncu tül perde gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Kahve falında turuncu tül perde görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu tül görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında tül beyaz perde görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Kahve falında tül perde yıkamak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işarettir.

Kahve falında tül perde değiştirmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli tül perde görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perdeler görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir