AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tül perde görmek

Kahve falında siyah tül perde görmek

Kahve falında siyah tül perde görmek yenilenme yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, yeni kapılar açılacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, saadete ereceğine yorulur.

Kahve falında siyah tül perde gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında siyah tül perde görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında tül perde katlamak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında tül perde takmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında tül perde yıkamak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek onlara hocalık edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tül perde aldığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir