AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül duvak görmek

Kahve falında tül duvak görmek

Kahve falında tül duvak görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, şeytanın aklına uyacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, hayırlı terfiler alınacağına işarettir.

Kahve falında tül duvak gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Kahve falında tül duvak görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek rahata ve huzura kavuşacağına, parasını ve malını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil duvak görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında birine duvak takmak bol kazanç elde edileceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli duvak görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa duvak görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı duvak takmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir