AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bilgiyle donanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının duvak taktığını gördüyseniz:

  • Borçları tahsil etmeniz zor olabilir veya aniden ortaya çıkan borçlar nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında beyaz duvak taktığını görmek hayırlı terfiler alınacağına, kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek bir ömür olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında duvak taktığını görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının duvak taktığını görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah duvak taktığını görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kına duvağı görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir