AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa duvak görmek

Kahve falında kısa duvak görmek

Kahve falında kısa duvak görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kısa duvak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kısa duvak görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında duvak dikmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, kendisine uğur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun duvak görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvak kaybetmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil duvak görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında al duvak görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik duvağı görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin duvağı almak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir