AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül çorap giymek

Kahve falında tül çorap giymek

Kahve falında tül çorap giymek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tül çorap giymek gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar verebilir yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında tül çorap giymek en olunmaz yaralarının kapanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet eder.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tül çorap görmek işinin gücünün de rast gideceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına işaret eder.

Kahve falında tül çorap almak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ince tül çorap görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah tül çorap görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine inanılır.

Kahve falında tül çorap görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir