AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tül çorap görmek

Kahve falında siyah tül çorap görmek

Kahve falında siyah tül çorap görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tül çorap gördüyseniz:

  • Yetenekli kişilerle bir araya gelerek uyumlu bir takım çalışması ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında siyah tül çorap görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tül çorap görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine delalettir.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, şifa ve moral bulacağına delalettir.

Kahve falında tül çorap giymek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tül çorap görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince tül çorap görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında tül çorap almak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir