AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince tül çorap görmek

Kahve falında ince tül çorap görmek

Kahve falında ince tül çorap görmek nahoş sözler işiteceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, kişinin alım gücünün yükseleceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ince tül çorap gördüyseniz:

  • Olan biteni dikkatle ele almalı, kendi pozisyonunuzu da koruyacak şekilde hesaplayarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında ince tül çorap görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ince tül görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince siyah çorap görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Kahve falında ince çorap görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında etek ince çorap görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında ince çorap giymek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince çorap almak ticarete atılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir