AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tül çorap giymek

Kahve falında beyaz tül çorap giymek

Kahve falında beyaz tül çorap giymek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kazancın düşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, kazancın çoğalacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında tül çorap giymek kaza ve belaların çıkmayacağına, hidayete ermeyi de başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül çorap görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül etek giymek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bereketinin artacağına yorulur.

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir