AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül çorap almak

Kahve falında tül çorap almak

Kahve falında tül çorap almak kötü günler yaşayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, zorluklarının son bulacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, ticaretin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında tül çorap almak gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya alkışlayan kişiler istediğiniz şekilde davranmanızın veya istediğiniz yolda ilerlemenizin önünü açabilirler.

Kahve falında ince tül çorap görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tül çorap almak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tül çorap giymek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, evlerine dünürcü geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül çorap görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında siyah tül çorap görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında tül çorap görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir