AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül çorap görmek

Kahve falında tül çorap görmek

Kahve falında tül çorap görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, ön plana çıkacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında tül çorap gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konular kendiliğinden kendini gösterdiyse dile getirmemenizde fayda var.

Kahve falında tül çorap giymek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, tüm keyfinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında ince tül çorap görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Kahve falında siyah tül çorap görmek büyük paralar kazanılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül çorap görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tül çorap almak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık tül çorap görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına tabir olunur.

Kahve falında tül çorap görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir