AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık tül çorap giymek

Kahve falında yırtık tül çorap giymek

Kahve falında yırtık tül çorap giymek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek gördüyseniz:

  • Başarmak için çok çalıştığınız konulara sahip çıkmalısınız.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık tül çorap görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tül çorap giymek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek can bulacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık çorap giymek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tül perde görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tül görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir