AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık tül çorap görmek

Kahve falında yırtık tül çorap görmek

Kahve falında yırtık tül çorap görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık tül çorap gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık tül çorap görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında yırtık tül perde görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yırtık tül görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında tül çorap almak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tül çorap görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında ince tül çorap görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir