AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül asmak

Kahve falında tül asmak

Kahve falında tül asmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, oldukça büyük başarılara, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işarettir.

Kahve falında tül asmak gördüyseniz:

  • Zorunlu kararlar söz konusu olabilir temkinli olmalısınız.

Kahve falında pencereye tül asmak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tül perde asmak işlerin yavaşlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında cama tül asmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tül perde asmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül asmak çok büyük atılımlar yapacağına, borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında tül asmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalettir.

Kahve falında renkli tül perde görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tül gelinlik görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir