AnaSayfa / Genel / Kahve falında cama tül asmak

Kahve falında cama tül asmak

Kahve falında cama tül asmak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cama tül asmak gördüyseniz:

  • Tamamen rastlantısal bir fikir sonuca giden yolun anahtarına dönüşebilir.

Kahve falında cama tül asmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında tül perde asmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perde asmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereye tül asmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tül asmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tül asmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cama tül perde takmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Kahve falında camda beyaz tül görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir