AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül gelinlik görmek

Kahve falında tül gelinlik görmek

Kahve falında tül gelinlik görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok zor günler geçirileceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tül gelinlik gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tülden gelinlik görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tül gelinlik görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik tülü görmek onlardan fayda göreceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet eder.

Kahve falında tül perde yakmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında tül çıkarmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tül duvak görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında tül satın almak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir