AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli tül perde görmek

Kahve falında renkli tül perde görmek

Kahve falında renkli tül perde görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli tül perde gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Kahve falında renkli tül perde görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski tül perde görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık tül perde görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe tül perde görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, prestij kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında tül perde takmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tül perde görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında cama tül perde takmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sağlığın bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir