AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tül asmak

Kahve falında beyaz tül asmak

Kahve falında beyaz tül asmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül asmak gördüyseniz:

  • Problemli işler, planlar ya da düzenlemeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında beyaz tül perde asmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül asmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında cama tül asmak zafer ve bol kazanç getireceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tül asmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereye tül asmak saygınlık kazanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde asmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül perde almak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tül dikmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir