AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye tül asmak

Kahve falında pencereye tül asmak

Kahve falında pencereye tül asmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında pencereye tül asmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanırsanız maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında pencereye tül asmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cama tül asmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında tül asmak çok zor bir yoldan geçeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tül perde asmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendine çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül asmak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tül perde asmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere tül görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerede beyaz tül görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir