AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükürerek uyanmak

Kahve falında tükürerek uyanmak

Kahve falında tükürerek uyanmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, talihinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tükürerek uyanmak gördüyseniz:

  • Risk yarar analizi yapıp, belli girişimlerinizi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında tükürerek uyanmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine tükürüldüğünü görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzına tükürüldüğünü görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemler görmek büyük atılımlarda bulunacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında suratına tükürüldüğünü görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet eder.

Kahve falında tüküren yılan görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem vermek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir