AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratına tükürüldüğünü görmek

Kahve falında suratına tükürüldüğünü görmek

Kahve falında suratına tükürüldüğünü görmek şansın ve bahtın da açılacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ömrün uzun olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında suratına tükürüldüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı problemler ya da konular sizi tekrar yakalayabilir.

Kahve falında suratına tükürüldüğünü görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nesli tükenmiş hayvan görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tüküren yılan görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze tükürülmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında üstüne tükürülmek başarıların çoğalacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir