AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüküren yılan görmek

Kahve falında tüküren yılan görmek

Kahve falında tüküren yılan görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tüküren yılan gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Kahve falında tüküren yılan görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, dileklerinin de kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tükenmez kalemler görmek yolunun hep açık olacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem vermek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında yüze tükürülmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında üstüne tükürüldüğünü görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet eder.

Kahve falında tükenmez kalem görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir