AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi tükenmez kalem gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında tükenmez kalem vermek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak zor bir dönem geçirileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, istediği evde oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir