AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükenmez kalem görmek

Kahve falında tükenmez kalem görmek

Kahve falında tükenmez kalem görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, şeytana uyacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tükenmez kalem gördüyseniz:

  • Dikkati elden bırakmamanızda fayda vardır.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında tükenmez kalem vermek bazı girişimlerde bulunacağına, sorunlarını aşacağına işarettir.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, canının ve malının garantide olacağına işaret eder.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemler görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir