AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze tükürülmek

Kahve falında yüze tükürülmek

Kahve falında yüze tükürülmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına işarettir.

Kahve falında yüze tükürülmek gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Kahve falında yüze tükürülmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında üstüne tükürüldüğünü görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında tükenmez kalemler görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tüküren birini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne tükürülmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir