AnaSayfa / Genel / Kahve falında tugay komutanı görmek

Kahve falında tugay komutanı görmek

Kahve falında tugay komutanı görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında tugay komutanı gördüyseniz:

  • Saygınlık göreceksiniz.

Kahve falında tugay komutanı görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine rivayet eder.

Kahve falında savaşta komutan olduğunu görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine rivayet eder.

Kahve falında komutanın elini öpmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, patron olunacağına tabir olunur.

Kahve falında komutan olmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bölük komutanını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ordu komutanı olmak mesleğine dört elle sarılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında komutandan hediye almak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski komutanını görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, mevki makam sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir